Utställning

Driftsatta minireningsverk, regnvattensystem och avsaltningsanläggningar. Hos oss finns nästan allt som en fastighet kan behöva inom vatten och avlopp.

MINIRENINGSVERK

Vi arbetar uteslutande med de bästa produkterna, av oss utvalda för att säkerställa rening och drift. Vi har över 10 års kompetens av enskilda avlopp.

Som vi ser det finns det två olika system och tillverkare i Europa som överträffar alla andra. ECOBOX/Skandinavisk Ecotech och Solido/PremierTech Aqua. Två olika reningstekniker av avloppsvatten som kompletterar varandra.

Återförsäljare av OxyG DRAIN
DRAIN är ett biologiskt tillsatsmedel för avloppssystem, som förbättrar den biologiska vattenreningsprocessen.

DRAIN är en utmärkt produkt i slamavskiljare, trekammarbrunnar, pumpbrunnar, fettavskiljare, minireningsverk, infiltrationer.
Tar bort obehaglig avloppslukt
Bryter ner fett, fekalier och toalettpapper
Förebygger fettuppbyggnad i rörledningar och tankar
Bryter ner hushållskemikalier
Kraftigt reducerar slam

REGNVATTENSYSTEM

Våra grundvattennivåer kommer att variera kraftigt i framtiden. Att spara regnvatten i ett komplett fungerande system innebär i det långa loppet en besparing både för plånboken och miljön. Regnvattensystem för din trädgård och/eller för huset – vattna trädgård, spola ditt avlopp, tvätta eller diska med filtrerat regnvatten istället. Det kan bli upp till 50% besparing av brunnsvattnet. Kompletta system som är enkla att installera

AVSALTNINGSANLÄGGNINGAR

För dricksvatten i Stockholms skärgård – permanent eller sommarboende. KOFE WATER – Värmdöbaserat företag med över 15års erfarenhet av avsaltningsanläggningar. Levererar avsaltningsanläggningar med fokus på driftsäkerhet, låg ljudnivå och långa serviceintervaller. Alla anläggningar säljes endast med montage och driftsättning. Serviceavtal erbjuds på olika nivåer, snabb service vid driftstopp.

PUMPAR OCH PUMPSTATIONER

Kvalitetsprodukter från ROBOTA allt inom värme, vatten och avlopp. Gemensamt levererar vi en unik flexibilitet och service där vi kan erbjuda våra kunder kompletta pumpstationer, lösa pumpar eller skräddarsydda lösningar. Allt ifrån lösningar både kommunala och enskilda avlopp. Djupvattenpumpar för dricksvatten eller dagvattenpumpar.

Våra öppettider

Måndag-Torsdag 10-16
Fredag 10-14

Kontakta oss